Sanitair

Elke dag lekker douchen, een heerlijk warm bad na een vermoeide dag. Of een toilet dat aan uw hoogste eisen voldoet. Donderwinkel geeft u het sanitair dat u verdient. Een technisch perfecte werking koppelen wij ook aan sanitair dat door zijn looks gezien mag worden. Bijvoorbeeld in klassieke of trendy moderne stijl. Kom daarom gerust naar onze showroom en laat u inspireren door sanitair met flair.

Sanitair   
Na verloop van tijd bent u toe aan een metamorfose van uw badkamer. Of u wilt een badkamer plaatsen in uw nieuwe woning. Waar vroeger alle aandacht uitging naar het wassen en tandenpoetsen, verwachten we nu een badkamer waarin we kunnen ontspannen en genieten van een luxe douche en/of bad. De keuze is helemaal aan u. Wij van uw totaal installateur Donderwinkel kunnen u elk gewenst bad, bubbelbad en alle multifunctionele douches leveren die op uw verlanglijstje staan. Zodat u volledig tot rust kunt komen en de stress kunt wegspoelen.

Senioren badkamer     
U wilt graag blijven wonen in uw vertrouwde omgeving? Met een aantal aanpassingen van uw sanitair wordt uw comfort al snel verhoogd en wordt uw badkamer een veilige plek. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Dorpsstraat in Beekbergen.

Ontwerp 
Samen met ons kunt u zowel bij nieuwbouw als renovatie uw eigen ontwerp maken. Of het nu om een nieuwbouw project gaat of om een renovatie, dat is voor uw totaal installateur Donderwinkel geen probleem. U kunt op uw gemak uw keuze bepalen in onze showroom. Wij bieden een breed assortiment aan sanitair, tegels, verwarming en verlichting. Maar ook kunnen we elk onderdeel voor u bestellen naar uw smaak. Wij zorgen voor een passende begroting.

Akkoord
Na uw akkoord gaan de ervaren medewerkers van totaal installateur Donderwinkel bij u aan de slag. We werken nauw samen met aannemers en tegelzetters die alle disciplines beheersen. Daardoor kunnen wij u topkwaliteit leveren. Ook kleine bouwtechnische veranderingen zijn geen probleem. Voor u is het belangrijk om te weten dat u alles met en via ons kunt regelen. Alle werkzaamheden zullen we in een zo kort mogelijke en aaneengesloten periode uitvoeren. En natuurlijk houden wij er zoveel mogelijk rekening mee om alle overlast, zeker als het een verbouwing bij u thuis is, te beperken.

Meer weten over sanitair?  
Vraagt u gerust om meer informatie via contact of bel ons op 055 – 506 27 10.

Lekkage of ander mankement?        
Met één telefoontje naar uw totaal installateur Donderwinkel komen wij bij u de schade opnemen en als het kan en moet direct repareren. Want het tijdig verhelpen van een mankement, voorkomt kostbare vervolgschade.