Comfortabel met CV

Staat de winter voor de deur? Dan is een goedwerkende CV-ketel een eerste vereiste. Dat start met een jaarlijks onderhoud van uw CV-ketel. Hiervoor kunt u bij Donderwinkel jaarlijks een afspraak maken. U bent er dan van gegarandeerd er in de winter warmpjes bij te zitten.

Als u op zoek bent naar optimaal wooncomfort dan is het heel belangrijk dat u de juiste centrale verwarming in huis heeft, eventueel gecombineerd met vloerverwarming. Door alle technologische ontwikkelingen zijn er vele geavanceerde temperatuurregelingssystemen en hoge rendementsketels te verkrijgen. Systemen die ervoor kunnen zorgen dat uw energieverbruik passend op maat wordt verzorgd. Wij adviseren u bij uw keuze, zodat u niet in de kou komt te staan.

Snelle storingsservice   
En mocht er zich toch een storing voordoen, dan kunt u uiteraard direct terugvallen op onze storingsservice. Wist u dat wij in onze showroom allerlei stijlen CV-radiatoren bieden, van klassiek tot trendy? Laat uzelf inspireren en kom gerust langs. Ook kunnen wij vakkundige en vlot uw verouderde CV-installatie in zijn geheel vervangen door een moderne installatie met een hoogwaardig rendement.

Radiator Design 
Wat vroeger nog gezien werd als een lelijk object in uw huiskamer, hoeft vandaag de dag niet meer zo te zijn. Bij ons vindt u een ruime keuze in diverse designradiatoren, die niet alleen prima warmte maar ook de juiste sfeer uitstralen. Victoriaans of juist op en top design, wij denken met u mee en kunnen de radiator leveren die u wenst.

Een totaal overzicht van alle mogelijkheden      
Waar u ook voor kiest, bij uw totaal installateur Donderwinkel krijgt u een overzicht van alle mogelijkheden. Wij adviseren u over de voor- en nadelen van de diverse systemen en wat het beste bij uw woning past. Zo houden wij rekening met het gebruik, de isolatiewaarde van het pand en de gewenste ventilatie om voor iedere ruimte het beste verwarmingsplan op te stellen. Zo kan bijvoorbeeld een (design)radiator uitstekend samengaan met vloerverwarming in uw badkamer. Terwijl een traditionele radiator prima past in uw garage of schuur waarbij de nadruk ligt op het vorstvrij houden. Maar wat uw keuze ook is: wij geven u het best passende advies.

Meer weten over CV?  
Vraagt u gerust om meer informatie via contact of bel ons op 055 – 506 27 10.