Doordacht met domotica

Huisautomatisering is de integratie van technieken en diensten binnen uw woning. Huisautomatisering wordt ook wel domotica genoemd en omvat alle technologieën voor het automatiseren van uw dagelijkse activiteiten.

De kern van domotica is dat allerlei apparaten binnen het systeem met elkaar kunnen communiceren en er allerlei mogelijke schakelingen uitgevoerd kunnen worden. Apparaten, zoals binnen- en buitenverlichting, verwarming, rolluiken en jaloezieën worden via één schakelaar of afstandsbediening aangestuurd of automatisch, als u dat wilt. Voorbeelden van automatische aansturing zijn: op basis van tijd, van registratie van beweging of aanwezigheid in een ruimte of op basis van metingen als donker/licht, temperatuur, wind of regen, etc.

Ontdek het comfort van een huis met domoticasysteem Tebis
Met de digitale huistechniek van het Tebis-systeem heeft u de mogelijkheid veelvoorkomende functies in het hele huis aan te sturen. Of het nu gaat om meer comfort, meer veiligheid, energiebesparing of zorgtoepassingen, met een conventionele elektroninstallatie is dat slechts met veel moeite mogelijk. Met Tebis kunt u het zo gek niet bedenken en het is mogelijk. Tebis is bovendien conform de wereldwijde domoticastandaard KNX.

Meer weten over domotica 
Vraag om meer informatie via contact of bel ons op 055 – 506 27 10.